• RITCHIE PARIS IS BACK IN TOWN !


    Na een lange afwezigheid zal Ritchie Paris maandag a.s. terug met ons beginnen repeteren. Zijn terugkeer was oorspronkelijk reeds voorzien voor 11 april, maar die dag was hij door ziekte weerhouden. Het zal een blij weerzien zijn, want wegens professionele bezigheden kon hij meer dan een jaar niet met ons samenwerken.
    Het zal ons deugd doen om al die Cliff nummers nog eens samen te kunnen spelen !    Van verschillende kanten wordt ons gevraagd wanneer we nog eens op de planken staan. Helaas is onze agenda voorlopig nog steeds blanco... Toen Gerard en Freddy zich bij GuitarSyndicate aansloten hebben we bewust gekozen om geen optredens aan te nemen tijdens hun inwerkingsperiode. Vanaf nu kan dit dus weer terug en we hopen dat organisatoren van festivals en muziekavonden tijdens hun omzwervingen op het internet onze blog ontdekken en onze oproep lezen. Niets belet uiteraard ook dat jullie, lezers, wat promotie voor de band maken ! Waarvoor dank.


    Voor de die hard fans van Cliff & The Shadows is dit reeds oud nieuws, maar Bruce Welch organiseert ook dit jaar zijn Shadowmania. Alle informatie omtrent dit gebeuren vind je op onderstaande link :

    SHADOWMANIA 2011