• REPETITIE IN DEURNE

    RITCHIE PARISAangezien we onze vaste repetitiemaandag pas in de loop van juni terug toegewezen krijgen, heeft Freddy intussen naar een nieuwe repetitieruimte uitgekeken en gevonden. Op zaterdag 15 mei trokken we naar de Merksemsteenweg in Deurne, waar we over een parochielokaal konden beschikken. Freddy had voor de gelegenheid taart meegebracht, zodat we niet enkel onze muzikale honger konden stillen. Vanaf 21 juni a.s. zitten we terug op onze vaste stek (Trix). Gezien Robin momenteel volop in zijn examenperiode zit (muziekopleiding) en nadien nog wat vakantie neemt, zal de eerstvolgende repet meteen in Trix doorgaan (op 21/6) dus. Vanaf dan zal - laat ons hopen - de regelmaat in de repetities op maandag terugkeren. Ook Ritchie Paris (foto) zal uitgenodigd worden om met ons de zangnummers op te frissen.

  • BERT BOSSINK : POPARCHIVARIS

    Sinds enkele weken staat in de linkerkolom van ons blog een link naar de bijzonder interessante website Tijd voor Teenagers van Bert Bossink. Ingewijden kennen hem als de oprichter van het blad "The Fabulous Sounds of the Sixties", dat opgeregelde en minder geregelde tijdstippen wordt uitgebracht en steeds boordevol staat met "vergane" popinformatie uit de sixites uit binnen- (Nederland) en buitenland, maar nog zo levend is voor hen die het zelf meemaakten ! Inmiddels bestaat het blad 35 jaar !
    Intussen zit Bert dus ook op het web, met een fraaie, originele site, waar je uren kan in ronddolen, pure nostalgie. Daarom dat Tijd voor Teenagers ook via onze blog de aandacht mag krijgen die hij verdient. Veel leesplezier !