• 't Syndikateetje

  Nieuw Syndikateetje staat online !

  Klik op 't Syndikateetje in linkerkolom onder teller

 • NIEUWE FOTO'S ONLINE GEZET

  Onze webmaster Viviane heeft een selectie van de foto's die onze fotografe Wendy getrokken heeft tijdens onze 25ste verjaardag in Schoten, online gezet.

  Neem alvast een kijkje op onze WEBSITE - onder "Foto's"

  Our webmaster Viviane has put a selection of the pictures online that our photographer Wendy took at the occasion of our 25th anniversary, last year in Schoten.

  Take a look at our WEBSITE - click on "Foto's"

 • Geslaagd optreden in Oudegem !

  Een goede 150 inschrijvingen waren er voor de Clilff & Shadowsnamiddag met drie gangen menu, georganiseerd door Freddy De Neve, op 8 maart ll, in het Hof Ter Meyghem in Oudegem. We moesten behoorlijk vroeg uit de veren op deze druilerige zondag, want het materiaal moest ten laatste om 12u opgesteld staan. Kort nadien zouden de eerste gasten reeds toekomen. Nadat we alle materiaal hadden opgesteld en uitgetest werden we vergast op koeken met koffie. We lieten het ons smaken ! De zaal liep stilaan vol met genodigden; wij mochten mee genieten van de heerlijke gerechten. Het optreden werd in drie sets opgesplitst; de eerste twee tussen de gangen door en de laatste werd na afloop van het eten gebracht. We kregen bijzonder veel respons van het aanwezige publiek en de sfeer zat er goed in. Er werd zelfs naar hartelust gedanst op Guitar Tango, Sleepwalk, Move it, Shadoogie, enz.. Voor we er erg in hadden was het half zeven geworden, tijdstip dat we moesten afronden. We kregen veel lovende reacties en dat schept perspectieven voor de toekomst. Hopelijk vinden we nu toch snel een vaste nieuwe slaggitarist, zodat we na Manu’s laatste optreden met ons (25 april), met frisse wind in de zeilen aan een vernieuwd GS kunnen werken.

  Tijdens de ganse namiddag heeft onze fotografe Wendy plaatjes geschoten, die binnenkort op onze website en op dit blog zullen geplaatst worden.

 • FANMEETING HOLLAND

  Joop en Jolanda Moen (Movi Music), bezielers van de bekende Cliff & Shadows fanmeetings in Tilburg, hebben een nieuwe website. Door het verdwijnen van de MSN communities was een alternatief noodzaak geworden. De site staat boordevol informatie over, hoe kan het anders, Cliff & The Shadows, info over de bands die ooit de revue passeerden op de meetings, opgave van internationale festivals en concerten, foto's en een discussieforum. Best de moeite om een langs te lopen !

  CLIFF RICHARD & THE SHADOWS FANMEETING HOLLAND

  joop en jolanda in agadir 4

 • Cliff & The Shadows in Vorst Nationaal

  De 50th Anniversary Tour 2009 van Cliff Richard & The Shadows houdt halt in Brussel. Meer bepaald op zondag 8 november 2009 vanaf 19u in Vorst Nationaal, Globelaan 36,1190 Brussel. Tickets zijn te bestellen bij FNAC of VORST NATIONAAL

  Cliff&Shads
  Gelieve GuitarSyndicate niet aan te spreken voor het bestellen van tickets. Dank voor het begrip.