• BIJNA 400 BEZOEKERS NA EEN MAAND !

  Het Guitar Syndicate blog is een maand oud en we hebben bijna 400 bezoekers gehad ! Hartelijk dank voor uw interesse ! Ben juist terug van een live optreden van Baila (Belle) Perez in het park van Schoten. Ja, het was ambiance, als je tenminste van Latino muziek houdt. Ik ga nu slapen want om 7.45 moet ik aan het repetitielokaal zijn om het materiaal op te halen en dan trekken we naar Lendelede. Slaapwel....

 • STEM VOOR ONZE BLOG !

  U KAN NU STEMMEN VOOR HET GUITAR SYNDICATE BLOG. ALS U KLIKT OP HET ICOON TOP SITES - STEM VOOR DEZE SITE DAN KAN U DE TOP 100 VAN FAVORIETE BLOGS BEKIJKEN.

 • Hallo, hier ben ik weer !

  Na een dikke week vakantie op het Griekse eiland Mykonos neem ik de pen weer ter hand om u nieuws te brengen over onze band.Maandag ll. hebben de jongens met zijn vieren geoefend. Volgens Robin verliep de repetitie vlot; ik zal dus maar al naar een andere band uitkijken, ik voel mij overbodig...Intussen zijn de uitnodigingen voor 15 november in drie talen opgemaakt. Begin volgende week zullen ze verzonden worden. Mocht u geen uitnodiging ontvangen per post of e-mail, dan bent u bij deze uitgenodigd. Bekijk onze blog maar even en u vindt alle informatie. Zondag aanstaande spelen we in Lendelede tijdens een jubileum. Helaas niet publiek toegankelijk. .

 • Donderdagavond rond 23.30 heb ik nog bijna een uur aan de te

  Donderdagavond rond 23.30 heb ik nog bijna een uur aan de telefoon gehangen met Edwin. Hij had nog enkele aanpassingen gemaakt aan de uitnodiging voor onze verjaardag. Ook de affiche moest nog wat bijgewerkt worden. Enfin, na het gesprek heb ik de nodige verbeteringen aangebracht. Het was ruim na middernacht toen ik mijn PC afzette.Zaterdagavond gaan we allen lekker koffiedrinken bij Edwin thuis en dan zulen de andere jongens hun opmerkingen over de uitnodiging en affiche kunnen geven. Volgende week moet alles zonder fout in kannen en kruiken zijn.

 • Uitnodiging - affiche 15 november

  De laatste paar dagen heb ik met Robin getracht een ontwerp te maken voor de uitnodigingen voor onze 20ste verjaardag. Verder heb ik een affiche ontworpen (die de goedkeuring van de bendeleden nog moet wegdragen), die zal uitgehangen worden voor het grote publiek. We zijn er nog niet uit maar hopen volgende week de uitnodigingen klaar te hebben en achter dit hoofdstuk een punt te zetten. Drummer Piet is inmiddels terug van vakantie, maar helaas konden we maandag ll. niet repeteren wegens afwezigheid van Edwin. Dinsdag a.s. vertrek ik voor een weekje met vakantie, dus zullen de heren een keertje met zijn vieren moeten repeteren al ze er zin in hebben.

 • Speciale genodigden voor 15 november

  We hebben de bevestiging gekregen dat niemand minder dan special guest BRIAN 'LICORICE' LOCKING en guest of honour BRUCE WELCH aanwezig zullen zijn op onze 20ste verjaardag. Licorice zal een viertal nummers met ons meespelen (basgitaar + mondharmonica). Of Bruce het podium zal betreden staat nog niet vast. Je weet maar nooit...

 • Oude berichten kan u raadplegen door te klikken op één van

  Oude berichten kan u raadplegen door te klikken op één van de links van het 'ARCHIEF PER WEEK' of op het pijltje onderaan

 • Repetitie van maandag 4 augustus

  Vorige maandag hadden we onze laatste repetitie voor de terugkeer van onze Piet (drummer). Het was wel een gek gezicht : Jacques, Edwin en ikzelf in short, Robin met zo'n water-in-de-kelder broek. Het was snoeiheet, maar dat weerhield ons niet om lekker muziek te maken. We namen het repertoire door voor het optreden van 31 augustus. : de welbekende populaire Shadows nummers, met hier en daar een partijtje bijgevoegd voor de toetsen (vb Kon-tiki, Shazam, Shindig...). Gezongen Cliff-nummers hebben we, gezien de droge staat der kelen, ondanks het fruitsap dat Edwin had meegebracht, vandaag maar achterwege gelaten. Helaas kan ik voor dat optreden geen publiciteit maken omdat het privaat is. Onze agenda zal hopelijk zeer binnenkort op dit blogje verschijnen. Verder hebben we een paar puntjes besproken ivm de organisatie van de viering van onze 20 jarig bestaan. Jacques gaat in de loop van de week ons repertoire uitvlooien en nummers weerhouden die eventueel in aanmerking komen voor het programma van 15 november.

 • 't Syndikateetje

  Ik heb zojuist de laatste hand gelegd aan 't Syndikateetje. Dat is het informatieblaadje van onze band. Een A4 velletje recto-verso voor zij die een gedrukt exemplaar wensen; een word-documentje voor degenen die het in hun e-mail krijgen. Het bevat informatie over onze band en verschijnt ongeveer om de maand (wanneer ik genoeg stof heb om twee bladzijden te vullen).Wens jij ook bestookt te worden (grapje) met het wel en wee van Guitar Syndicate, stuur dan even een mailtje en wij doen het nodige !